SOLSEL SARE CU MINERALE EXTRA BLOC 10 KG

SOLSEL SARE CU MINERALE EXTRA BLOC 10 KG

31,40 lei

Cod Produs: 11111000146 Categorii: ,
000
Pretul mentionat se aplica la vanzarea 1 bloc / 10 kg.
Transportul nu este inclus in pret.
Valoarea transportului se va confirma ulterior.
Pentru oferte pentru cantitati mari va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0786 530 072 sau pe adresa de e-mail relatiiclienti@horseman.ro

SOLSEL® SARE CU MINERALE EXTRA – BLOC PENTRU LINS 10 KG
Sănătate și performanță prin auto-hrănire

Certificare GMP (Good manufacturing practices) + FSA (Feed Safety Assurance)

Certificare QS – supliment mineral potrivit pentru fermele cu animale pentru consum uman

Recomandat pentru fermele organice / agricultura ecologica

Acopera 1/3 din necesarul zilnic

Contine oligoelemente esențiale

Control constant al calitatii

Domeniul de aplicare

Blocuri minerale potrivite pentru bovine, cai, capre, porci și animale salbatice. Pentru animale, performanțele ridicate necesită un consum mare de minerale. Prin urmare, pentru o productie ridicata de lapte sau la animalele pentru carne, chiar si pentru performanta animalelor pentru sport este necesara asigurarea unei surse de minerale de incredere, in cantitati suficiente si, bineinteles economica.

Produs

Blocurile minerale SOLSEL® extra 1/3 sunt produse din sare pură printr-o metodă specială de presare. Stabilitatea blocurilor este rezultatul experimentarii pe termen lung a produselor și a testelor de duritate constantă. Acest lucru asigură o rezistență excelentă la intemperii și un consum echilibrat de către animal.

Calitate

SOLSEL® extra 1/3 a fost dezvoltat pe baza științei nutriționale, este usor de administrat, si acoperă o treime din necesarul zilnic de oligoelemente cheie al animalelor, cum ar fi: zinc, mangan, fier, iod, cupru și seleniu. Valorile maxime recomandate sunt respectate cu strictețe.

Utilizare

Sodiul stabilizează presiunea osmotică în celule, reglează echilibrul de apă și joacă un rol major în transmiterea impulsului în țesutul nervos și în excitarea fibrelor musculare.

Manganul este necesar pentru metabolizarea mineralelor și a grăsimilor. Acesta activează sau face parte din numeroase enzime implicate în procesele de metabolism.

Zincul este o componentă esențială a numeroase proteine. Are o funcție foarte importantă pentru structura și

regenerarea pielii. De asemenea, este indispensabil pentru un sistem imunitar intact.

Certificare

Instalațiile de producție dețin o certificare validă conform EN ISO 9001. Respectarea strictă a cerințelor de igienă este confirmată de sistemul certificat HACCP. Produsele Esco satisfac cerințele certificării GMP + FSA, ale reglementărilor CE 834/2007 și 889/2008 (certificate prin DE-ÖKO-039) și sunt recunoscute drept produse furajere conform standardelor QS.

Compoziție: clorură de sodiu, carbonat de calciu, oligoelemente

Ingrediente: sodiu 37%, calciu 1,2%, magneziu 0,1%

Aditivi nutritionali: Zinc din oxid de zinc (3b603) 8.250 mg /kg, Mangan din mangan- (II) – oxid (3b502) 6.600 mg/kg, Cupru E4 din cupru- (II) -oxid 1.650 mg/kg,Ffier E1 din oxid de fier (II) 560 mg/kg, Iod din iodat de calciu (3b202) 100 mg/kg, Seleniu E8 din selenit de sodiu 25 mg/kg.

Ambalaj: bloc 10 kg (96 blocuri × 10 kg per palet)

Pretul mentionat se aplica la vanzarea 1 bloc / 10 kg.

Greutate 10 kg

Dimensiuni: aprox. 185 x 185 x 155 mm (L x l x H)

Diametetrul gaurii aprox. 30 mm

Reviews(0)

There are no reviews yet.

Add a Review

Be the first to review “SOLSEL SARE CU MINERALE EXTRA BLOC 10 KG”