SOLSEL SARE CU MINERALE/CUPRU MULTI BLOC 10 KG

SOLSEL SARE CU MINERALE/CUPRU MULTI BLOC 10 KG

26,30 lei

Cod Produs: 11111000149 Categorii: ,
000
Pretul mentionat se aplica la vanzarea 1 bloc / 10 kg.
Transportul nu este inclus in pret.
Valoarea transportului se va confirma ulterior.
Pentru oferte pentru cantitati mari va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0786 530 072 sau pe adresa de e-mail relatiiclienti@horseman.ro

SOLSEL®SARE CU MINERALE/CUPRU MULTI – BLOC PENTRU LINS – 10 KG

Sănătate și performanță prin auto-hrănire

Certificare GMP (Good manufacturing practices) + FSA (Feed Safety Assurance)

Certificare QS – supliment mineral potrivit pentru fermele cu animale pentru consum uman

Recomandat pentru fermele organice / agricultura ecologica

Supliment nutritiv la un cost rentabil

Contine oligoelemente esențiale

Control constant al calitatii

Domeniul de aplicare

Blocuri minerale potrivite pentru bovine, cai, capre, porci și animale salbatice. Nu se recomanda adminsitrarea la ovine!

Pe lângă sare (clorură de sodiu), fiecare animal are nevoie de o varietate de alți nutrienți importanți. Oligo elementele cu importanță bio-chimică dovedită includ zincul, manganul, cuprul, fierul, iodul, cobaltul și seleniul. Fiecare dintre aceste elemente joacă un rol important în organismul animalului. Alimentația dezechilibrată poate duce la simptome de deficiență.

Produs

Blocurile minerale SOLSEL® MULTI cu cupru sunt produse din rocă pură sau sare sub vid, folosind o metodă specială de presare. Stabilitatea blocurilor este rezultatul experimentarii pe termen lung a produselor și a testelor de duritate constantă. Acest lucru asigură o rezistență excelentă la intemperii și un consum echilibrat de către animal.

Calitate

Conținutul de sare din blocurile pentru lins provine din depozitele naturale de sare din Europa Centrală renumite pentru puritatea lor și care au fost formate în urmă cu peste 250 de milioane de ani ca urmare a puterii soarelui și a evaporării oceanelor primordiale.

Utilizare

Sodiul stabilizează presiunea osmotică în celule, reglează echilibrul de apă și joacă un rol major în transmiterea impulsului în țesutul nervos și în excitarea fibrelor musculare.

Manganul este necesar pentru metabolizarea mineralelor și a grăsimilor. Acesta activează sau face parte din numeroase enzime implicate în procesele de metabolism.

Zincul este o componentă esențială a numeroase proteine. Are o funcție foarte importantă pentru structura și

regenerarea pielii. De asemenea, este indispensabil pentru un sistem imunitar intact.

Certificare

Instalațiile de producție dețin o certificare validă conform EN ISO 9001. Respectarea strictă a cerințelor de igienă este confirmată de sistemul certificat HACCP. Produsele Esco satisfac cerințele certificării GMP + FSA, ale reglementărilor CE 834/2007 și 889/2008 (certificate prin DE-ÖKO-039) și sunt recunoscute drept produse furajere conform standardelor QS.

Compoziție: clorură de sodiu, carbonat de calciu

Ingrediente: sodiu 37%, calciu 2%, magneziu 0,1%, fosfor 0%

Aditivi nutritionali: Zinc din oxid de zinc (3b603) 1,000 mg/kg, Mangan din mangan- (II) -oxid (3b502) 1,000 mg/kg, Cupru E4 din cupru- (II) -oxid 220 mg/kg, Iod din iodat de calciu (3b202) 100 mg/kg, Seleniu E8 din selenit de sodiu 20 mg/kg.

Ambalaj: bloc 10 kg (96 blocuri × 10 kg per palet)

Pretul mentionat se aplica la vanzarea 1 bloc / 10 kg.

Greutate 10 kg

Dimensiuni: aprox. 185 x 185 x 155 mm (L x l x H)

Diametetrul gaurii aprox. 30 mm

Reviews(0)

There are no reviews yet.

Add a Review

Be the first to review “SOLSEL SARE CU MINERALE/CUPRU MULTI BLOC 10 KG”